Biografi

OM

 

Med över 20 års erfarenhet av rese-, event- och upplevelseindustrin kan jag ge dig en stor portion personlig kompetens in i ditt projekt. 

 

Jag började som privatresesäljare 1995 på Globetrotter på Norrlandsgatan och har sen dess byggt på min kompetens inom grupp & konferensresor, eventprojektledning, arenaproduktion och nu senast med destinationsförsäljning

Jag gillar att 'hoppa in' i alla tänkbara produktioner och projekt, stort som smått. 

 

Jag ser fram emot att tillföra ditt uppdrag en massa kunskap, energi och glädje.

 

/ Martina

ERFARENHET

2019 -

 

Kulenius Kommunikation AB

 

SENIOR PROJECT MANAGEMENT

 

Att få ta ett helhetsansvar för min egen framtid är både spännande och utmanade.


Covid-19 har verkligen satt saker på sin spets och gett många nya insikter och erfarenheter. Tack vara goda rekommendationer har jag passat på att förkorvra mig med kurser i Marknadsföring på Stockholms Universitet, Sustainability Management inom besöknäringen, möten & events på YrkesAkademin samt Kommunikativt ledarskap på MittUniversitetet.  

2012 - 2014

 

Fotografiska

 

SALES MANAGER MEETING & EVENT

 

Uppdraget var att attrahera och locka ännu fler event och konferenser till Fotografiska som på knappt två år från öppning blivit en av Stockholms hetaste 'destinationer', en klar succé! 

2013 fick Fotografiska utmärkelsen Stockholmsgasellen av Dagens Industri.

 

1999 - 2005

 

Bodén & Co Kommunikation

 

PROJECT MANAGER 

 

Jag började min eventbana på Bodén & Co som Produktionsledare och avslutade som Projektledare.

Under de år jag var en Bodénare vann vi 5 av 6 gånger Årets Bästa Eventbyrå av tidningen Resumé samt utnämndes av tidningen Dagens Industri till Sverige Bästa Byrå.

We sure walked some extra miles those years <3

 

2014 - 2019

 

Copperhill Mountain Lodge

 

SALES MANAGER SVERIGE

 

Copperhill är fjällvärldens absolut vackraste hotell med ett unikt läge på Förberget med den Jämtländska naturen runt husknuten. 

Copperhill Mountain Lodge har fyra gånger vunnit ‘Sweden’s Best Ski Resort’ i den prestigefulla tävlingen World Ski Awards. 

2005 - 2012

 

Stockholm Globe Arenas (Stockholm Live)

 

SALES & BUSINESS DEVELOPMENT B2B

 

När jag började 2005 ägdes Globenarenorna (SGA) av Stockholms stad. 2008 kom AEG (Anschutz Entertainment Group) in som ny ägare av driftsbolaget, i en familj av 150 arenor över hela världen. En mycket spännande och utvecklande tid på många sätt där B2B-eventen som segment ökade avsevärt.